Sunday, April 6, 2008

Forumuri : BANI PE NET

1 comment:

simex said...

 O afacere noua internationala a intrat acum in Romania si anume Discount Home Shoppers  Club (DHS Club)
 
Este vorba despre cea mai mare organizatie de consum din lume.Sunt convins ca aceasta afacere va va aduce satisfactii financiare deosebite mai ales ca este vorba despre o afacere online care se dezvolta fara sa vinzi ceva si fara investitii mari.
 
      Este un  sistem nou care  se dezvolta acum si in Romania.
Reteaua  din Romania se costruieste  acum si se bazeaza atat pe inscrierea de  persoane care vor sa activeze in afacere si sa devina Partenerii nostrii de afaceri(VIP) cat si pe inscrierea de persoane care vor sa fie simpii membrii. 
De asemenea in aceasta organizatie se inscriu tot felul de magazine, restaurante, agentii de voiaj etc.
Deci este vorba de implementarea unei pieti vituale online dar si ofline formata din cerere  (inscriere de membrii) si oferta (inscriere de magazine)
  Sa colindam prin magazine sa vedem ce este nou in moda sau pur si simplu sa facem Shopping ne place la toti. Insa aceasta costa timp, energie, nervi si bani.
Acum DHS   ofera posibilitatea sa navigati pe internet sa fiti la curent cu tot ce este nou in lume sau pur si simplu sa faceti "Shopping" cu reducere  in "Bulevardul de Magazine DHS«  de acasa comod, din fata computerului
Sa recomanzi un magazin cunoscutilor tai si sa castigi un comision la fiecare cumparatura facuta de cei carora le-ai recomandat magazinul poate fi o afacere buna dar sa recomanzi peste 5.000 de magazine din toata lumea si sa incasezi bonusuri din vanzari asta este o afacere de  cateva mii de euro pe luna.
 
 Pentru a-ti face o imagine despre aceasta piata internationala     acceseaza link-ul de mai jos si vei vedea cate magazine sunt inscrise
 
http://www.clubshop.com/mall/intlstores
 
Noi suntem la inceput de drum dar deja  Romania  are pagina ei personala Club Shop Romania Mall  unde se pot inscrie magazine, hoteluri, benzinarii , coaforuri etc
Membrii inscrisi in organizatia noastra pot profita de reduceri la toate produsele din orice magazin  din Romania sau din lume, afiliat sistemului
Ca membru tu primesti discount la cumparaturile efectuate de tine si  incasezi comisioane  de la cumparaturile membrilor  inscrisi de tine din oricare magazin afiliat sistemului.                                            
Poti avea membrii in organizatia ta care vor merge sa manance la un restaurant in Roma si acel resturant sa fie inscris in DHS sau chiar tu insuti sa-l foloseti cand esti in concediu.
Poti avea un membru in Londra care isi va schimba uleiul la masina la unul din magazinele inscrise in DHS.
Poti avea un membru in Spania care va folosi serviciile unui coafor care este inscris in DHS etc. 
Deci tu poti avea membrii inscrisi in organizatia ta in toata lumea si sa primesti comisioane din cumparaturile efectuate de ei sau  din serviciile folosite de ei . 
 
 Poti de asemenea  sa devii partener de afacere (VIP) sau daca ai o firma o poti inscrie si ai reclama gratuita in toata lumea iar numarul de client va creste exponential
Informatii pe site-ul www.freewebs.com/afacereunicanet!

Inscrierea ca membru este gratuita si ea se poate face la linkul
 
http://www.clubshop.com/cgi/appx.cgi/VS4162813
 
Pentru a devenii partener de afacere trebuie mai intai sa fi inscris membru in DHS
 Agenda personala de telefoane si e-mail-uri este „capitalul” de pornire iar computerul personal este „biroul” din care se dezvolta afacerea .
 
- Munca la domiciliu este mult mai relaxanta ducand la castiguri mari dupa o perioada relativa de timp si care se maresc in fiecare an.
- Partenerii de afacere pot fi oriunde in lume.
 
Este o oportunitate pe care o recomand tuturor celor care
vor sa aloce o ora sau doua pe zi construirii unei afaceri
personale si implicit tuturor celor care   au placerea de a face cumparaturi in Romania si oriunde in lume
Dupa inscrierea in DHS Club fiecare membru beneficiaza de suportul tehnic din pagina contului personal.
.
Profitati de aceasta oferta unica si inscrieti-va acum gratuit membru  la:
 
 http://www.clubshop.com/cgi/appx.cgi/VS4162813