Tuesday, April 8, 2008

Bani din blog

Bani din blog

Google AdSense

Google AdSense e cel mai popular sistem de advertising contextual. Cu ajutorul Google AdSense afişaţi un bloc de reclame afişate în funcţie de conţinutul blogului, asta dacă limba e engleză. Penru limba română lucrurile sunt destule de fragile, mai durează. Tot Google AdSense are şi un sistem de referali, tot reclame text dar la care câştigaţi bani dacă vizitatorul intră într-o pagină importantă din site sau dacă cumpără un produs.

Înscrie-te în Google AdSense

Text Link Ads

Text Link Ads e un alt sistem destul de popular. Cu ajutorul lui afişaţi link-uri plătite pe blogul vostru. Vă înscrieţi blogul în sistem, fixaţi o sumă pe link, afişaţi linkurile în sidebar şi gata. Avantajul e clar, puteţi să acceptaţi sau nu advertiseri, sunt link-uri ce pot fi implementate uşor în sidebar.

Înscrie-te în Text Link Ads.

AuctionAds

AuctionAds e un sistem mai diferit. Afişează reclame în blocuri, reclame compuse din poza, titlul şi preţul unui anumit produs de pe ebay. Când cineva dă click şi ajunge pe ebay, cumpără respectivul produs voi aveţi un comision. Pentru site-uri şi bloguri în engleză e chiar indicat, curând a fost cumpărat de cei ce au şi Text Link Ads, treaba e serioasă.

Înscrie-te în AuctionAds

ReviewMe

ReviewMe e şi el un sistem inedit şi foarte eficient prin care puteţi face bani din bloguri. Ideea e simplă, faceţi bani făcând recenzii (review-uri) la produse. Vă înscrieţi blogul în sistem, producătorii văd lista, vă aleg, vă dau subiectul şi datele pentru recenzie. Se pot câştiga chiar şi câteva sute de dolari pe o recenzie.

Înscrie-te în ReviewMe

AdBrite

AdBrite e un sistem asemănător AdSense, avantajul e că generează o pagină dedicată fiecărui publisher în parte şi că poate fi afişat pe site-uri cam cu orice conţinut, nu prea contează lucrul acesta. Pe AdSense sunt restricţii la site-uri cu un conţinut pornografic, warez etc. la AdBrite nu.

Înscrie-te în AdBrite

1 comment:

Anonymous said...

www.cmyhaiadsenses.blogspot.com