Monday, March 7, 2011

Profit, promovare cu Facebook.com

Cum majoritatea din noi avem cont pe Facebook, nu ne este dificil sa adaugam linkul blogului, respectiv siteului propiu la status! Este chiar simplu si chiar e o promovare foarte buna!
Bani pe net cu ajutorul siteului de socializare facebookul este o oportunitate foare mare avand in vedere numarul de utilizatori in creste atat in Romania ( explozie) cat si in strainatate.
In prezent majoritatea e dependenta de Facebook si promovare prin intermediul acestui site de socializare este gratuita. Toti pritenii pe care ii ai vor fi interesati sa vada ce ai postat daca reusesti sa pui un titlu interesant postarii tale!!!
Fii activ pe Facebook, lasa comentari si like-uri, altfel ii " obligi" pe prieteni sa comenteze linkurile tale si altfel ajungi in TOP si toata lista iti poate accesa mai usor linkul, devenind totodata mai interesant.


4 comments:

Bogdan said...

Am auzit de la mai multe persoane ca e un mod destul de bun de a face bani. La moment detin un blog cu tema cote pariuri Unibet. La ei sunt cele mai bune cote ;-). Dar ar fi bine de incercat si aceasta metoda cu facebook.

sanypegasus said...

vizitati si forumul http://banionline.3xforum.ro/

omr said...

optiuni sint multe, alegera corecta e insa cea care conteaza, altfel e ca un joc de pariuri sportive, unde nu ai control asupra situatiei

manager said...

am dat un click pe anunt.
Te rog sa ma ajuti si pe mine cu un clik pentru o cauza nobila.
Intri pe google cauti afaceri sigure si deschizi blogul afaceri-sigure.com

Multumesc